Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

22.4.15
0


        Možno je nás v Rači niekoľko viac desiatok športovcov, ktorí sa venujeme vytrvalostnému, či rekreačnému behu. Križujeme sa po cestičkách – necestičkách, pri stretnutí mávneme rukou na pozdrav, lebo vieme, že nás niečo spája. No väčšinou nič o sebe nevieme, preto vám chcem predstaviť našich TOP vytrvalcov – maratóncov.

Ďakujem všetkým, ktorí boli ochotní zapojiť sa do tohto projektu a poskytli svoje osobné informácie a príspevky vo forme článkov. Každý z nich je zaujímavá osobnosť, vytrvalosť im nie je cudzia ani v osobnom živote. 


Milan Roskopf - nie len bežec
Milana Roskopfa, mnohonásobného svetového rekordéra v silovom žonglovaní určite poznáte vďaka jeho zápisom do Guinnessovej knihy, či Martina Hunčára, autora knihy „Zdravý životný štýl“. 
   



kniha od Martina Hunčára

Súrodenci Drotovánovci, máte zistenú informáciu, či je na Slovensku ešte trojica bratov, ktorí by zvládli maratón v takých dobrých časoch?


Najrýchlejším maratóncom v Rači je Ladislav Findl, jeho čas ostane zrejme dlhšiu dobu neprekonaný. Hneď za ním je Karol Vrbatovič. Mladšie generácie, všetci títo páni a chlapci vám určite ochotne poradia, ako zdolať maratón, ak budete mať záujem.


Ladislav Findl - najrýchlejší račiansky maratónec

Bolo by pekné prijať ponuku od Radovana Ščibranyho a ísť si spolu zabehať.


Stanislavovi Fatulovi a Jurajovi Drotovánovi gratulujem k ich prvému maratónu, samozrejme aj ostatným k ich x-tým maratónom.



Na racan.sk bola vytvorená stránka Račianski maratónci v abecednom poradí.

Na váš podnet budeme aktualizovať osobáky a pridávať nové tváre, na ktoré sa tešíme. V prípade záujmu vytvoríme aj podkategóriu Račianskych polmaratóncov.

 (*_*)






0 komentárov:

Zverejnenie komentára